Apa, webfejlesztő, basszusgitáros, sörsznob.

Samu József vagyok.

Jelenleg Budapesten élek a családommal és szabadúszó webfejlesztőként dolgozom. Az elmúlt 10+ éveben 100+ fejlesztési projektben vettem részt full stack / backend fejlesztőként, architektként vagy tanácsadóként.

Szeretem a kihívásokat és igyekszek folyamatosan új dolgokat tanulni, mert tudom, hogy csak akkor maradhatok naprakész, ha minden nap képes vagyok fejlődni. Hiszek a tudásmegosztásban, részben ezért írom ezt a blogot is.

PHP
92%
Javascript
80%
MySQL, MariaDB
85%
Linux
70%
Laravel
90%
Vue.js
80%
Golang
40%
Clean code
85%

Ezt csinálom, amikor dolgozok

Webfejlesztés

Webshopok, brand siteok, admin felületek, foglalási rendszerek, REST apik. Nem szeretem a backend/frontend/full stack felosztást, mert egyik sem illik rám igazán. Régebben full stack voltam, mostanában inkább backend. Elsősorban PHP, de szeretek GO -ban is kódolgatni. Front-end javascripttel sincs problémám, sitebuildelni viszont nem szeretek.

Architektúra

Láttam már ezt-azt az elmúlt tizenakárhány évben és szeretem a megszerzett tapasztalataimat architect feladatokban kamatoztatni. A technológiai követelmények, a csapat kompetenciái és a rendelkezésre álló erőforrások között lavírozva megtalálni a megfelelő megoldásokat.

Kérés? Kérdés? Meló?

Az alábbi űrlapon keresztül tudod felvenni velem a kapcsolatot.